CeramicSpeed UFO racing reťaze

EavHtH5X0Aw4DOI

Ako výrobca najkvalitnejších keramických ložísk na trhu dodáva CeramicSpeed produkty s najnižším trením a najrýchlejšie pretekárske reťaze na svete. S cieľom poskytnúť najrýchlejšie riešenia pohonu je vášeň CeramicSpeed pre dosiahnutie najnižších úrovní trenia hlboko zakorenená v DNA spoločnosti. CeramicSpeed zostal verný tejto misii a v roku 2015 získal reťazce Ultra Fast Optimization Racing, čím presunul výrobnú základňu spoločnosti z USA do Európy.

CeramicSpeed UFO Racing Chains sú vysoko kvalitné reťaze vyrobené špičkovými výrobcami, každá individuálne optimalizovaná ručne v Dánsku po viackrokovom procese zahŕňajúcom unikátnu voskovú receptúru so špeciálnymi prísadami. Pridanie optimalizovaných závodných reťazí k existujúcim radom keramických ložísk CeramicSpeed nasledovalo prirodzený vývoj spoločnosti. Najrýchlejšie pretekárske reťaze na svete sa už stali súčasťou víťazstva mnohých športovcov a jazdcov na celom svete. Tento nový vylepšený vzorec otvára ešte väčšie možnosti výkonu.

Dvojnásobná vzdialenosť – 600 km/370 míľ optimálneho výkonu

Friction Facts, a drivetrain efficiency lab v USA, bolo nedávno získané spoločnosťou CeramicSpeed a stalo sa dôležitým prvkom medzinárodného záväzku spoločnosti v oblasti výskumu a vývoja k výkonu. Ovocie tohto rozšírenia sa ukazuje vo vývoji tejto vylepšenej verzie ultrarýchlych pretekárskych reťazí, ktoré sú dostupné od dnešného dňa.

Od svojho pôvodného uvedenia na trh v roku 2015, CeramicSpeed UFO Racing Chains zaručujú optimálne energetické zisky pre približne 320 km/200 míľ jazdy. Po tejto vzdialenosti bolo vidieť, že úspory energie pomaly klesajú s opotrebovaním reťaze/maziva. Vďaka novému vylepšenému zloženiu teraz CeramicSpeed UFO Racing Chains vydržia takmer dvojnásobnú vzdialenosť a majú ešte nižšie trenie.

Po niekoľkých mesiacoch laboratórnych a cestných testov, vzorec ultrarýchlej optimalizácie na báze vosku použitý v procese optimalizácie reťaze UFO zaisťuje, že nové pretekárske reťaze teraz vydržia 600 km / 370 míľ pred výraznými stratami účinnosti a potenciálne ešte dlhšie. CeramicSpeed UFO Racing Chains, ideálne vhodné pre pretekárske ambície seriózneho jazdca, zostávajú perfektnou voľbou pre optimálne cestné aplikácie a jazdu v suchom a čistom počasí.

Až o 15 % menšie trenie

Kým sa vzdialenosť zväčšuje, trenie sa zmenšuje. Najnovšie testy trenia ukazujú, že v porovnaní s predchádzajúcou verziou reťaze CeramicSpeed UFO Chain nová receptúra znižuje až o 15 % väčšie trenie reťaze. Vďaka novému vylepšenému zloženiu a internému testovaniu výkonu budú teraz CeramicSpeed UFO Racing Chains vyrábané a ponúkané v dvoch variantoch: optimalizovaná reťaz KMC SL 12s, 11s a 10s, ktorá je kompatibilná s SRAM, Campagnolo a Shimano, a nová optimalizovaná reťaz. Reťaz Dura-Ace HG901 11s špecifická pre pohony Shimano. 

SramChain